Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

100% organski arabica piling za kavu 12 oz. s prirodnom kavom

4,64 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
300 komada
Država
Ujedinjene države
Robna grupa
Nova  
SKU:
PRP-US-256
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

100% ORGANSKA ZRNA KAVE ARABICA - 100% čisti i prirodni piling za tijelo s izvrsnim gurmanskim zrncima kave Arabica, pilingom mrtvog mora i hidratantnim uljima kokosa i badema.
Ova vrhunska mineralna mješavina pomaže smanjiti pojavu celulita, proširenih vena, ekcema, akni i drugih stanja kože. FIRM & SMOOTH - Čisti organski piling od zrna kave Arabica smanjuje neugledan izgled celulita i osigurava glatki i čvrst ten.
Nježnim masiranjem pilinga u kožu potiče se cirkulacija krvi, poboljšava cirkulacija krvi i koža je baršunasto meka i podatna. POPRAVAK I ZAŠTITA - pun antioksidansa Pure Organic Arabica Coffee Bean Piling obogaćuje vašu kožu i sprječava starenje kože poput finih linija, bora i sunčevih pjega.
Kofein u ovom pilingu djeluje kao vaskularni limiter, smanjujući krvne žile, smanjujući pojavu proširenih vena, a može čak posvijetliti podočnjake ispod očiju, balansirajući tonus kože. PILING & CLEANSE - Organski talog od kave Arabica u kombinaciji s prirodnom soli iz Mrtvog mora za uklanjanje ljuskave, suhe kože i otkrivanje zdrave, mladenačke kože. Abrazivni učinak soli temeljito detoksicira i čisti kožu, dok ulja i maslac prilagođeni koži hidratiziraju i vlaže. Postignite mekšu teksturu i glatkiji izgled dok se osjećate osvježeno i pomlađeno.
ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO - Kupujte s punim povjerenjem, uvjereni smo da su naši Pure proizvodi najkvalitetniji i najučinkovitiji na tržištu!



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.