FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
19 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Pametni sat Alcatel Move Time Kids Gledati SW10 - Narančasta

30,47 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
Dostupna količina
112 komada
Država
Velika Britanija
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

ALCATEL ONETOUCH najavljuje mir za roditelje pokretanjem dječjeg sata CareTime, koji djeci omogućuje komunikaciju s unaprijed odobrenim kontaktima i uključuje GPS praćenje. "Povezani objekti dio su svakodnevnog iskustva male djece danas, tako da se CareTime može lako uklopiti u njihove potrebe i potrebe roditelja", rekao je Vittorio Di Mauro, generalni direktor pametne povezanosti u ALCATEL ONETOUCH.

Dovoljno jednostavno da ga dijete može koristiti
Dizajniran za djecu od 5 do 9 godina, caretime 2G povezani sat omogućuje roditeljima da zovu ili šalju glasovne poruke svojoj djeci. Koristeći jednostavno korisničko sučelje, djeca mogu odgovarati na pozive s najviše 10 unaprijed postavljenih kontakata i upućivati pozive na 5 registriranih brojeva.

Usluga u oblaku za sigurnost
Putem namjenske aplikacije za pametne telefone, kompatibilne s iOS-om 7 i novijim i Androidom 4.3 i novijim verzijama, roditelji mogu pratiti lokaciju svoje djece i primati obavijesti kada djeca uđu ili napuste unaprijed određenu sigurnu zonu.

Koristeći mješavinu GPS-a, GSM-a i Wi-Fi veze, CareTime može pronaći djecu u roku od 60 sekundi koristeći najtočnije podatke o lokaciji, kako u zatvorenom tako i na otvorenom, zahvaljujući namjenskoj usluzi u oblaku.

Dugotrajan, čvrst i atraktivan
CareTime ima ocjenu IP65, što znači da je zaštićen od prašine i mlazova vode niskog tlaka. Baterija ima dugo vrijeme čekanja, koje traje do četiri dana. A CareTime dolazi u dvije svježe kombinacije boja, savršene za malu djecu.Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.