FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Četka za tijelo izrađena je od čekinja divljih svinja i Schima drva - to ga čini bezopasnim za zdravlje i pruža nježnu i prirodnu njegu kože. Praktična traka olakšava prianjanje četke i ostaje stabilna u ruci.

VIŠE PRASKA ZA VAŠ DOLAR - Zahvaljujući našoj četkici za masažu 2 u 1 i četkici za tijelo, ne samo da dobivate savršenu suhu četku za masažu i piling, već i četku za pranje i četku za tuširanje.

JAČA IMUNOLOŠKI SUSTAV – suha četka potiče cirkulaciju krvi, aktivira limfni sustav i smanjuje celulit - suhim četkanjem doprinosite svakodnevnoj detoksikaciji i dobrobiti.

BEZOPASNA ZA ZDRAVLJE - izrađena od divljih svinja i Schima drva - jamči nježnu i prirodnu njegu kože. Čvorovi za masažu izrađeni su od ekološki prihvatljive PPR plastike.

SVESTRANA UPOTREBA kao što su četka za suhu masažu, četka za saunu, četka za tuširanje, četka za kupanje, četka za masažu, četka protiv celulita, piling za tijelo i četka za cijelo tijelo.

Samo nekoliko minuta masaže suhom četkom dnevno dovoljno je za održivo povećanje zdravlja i razine energije!Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.